• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Ærlig SL-bomber: Det knækkede mig fuldstændigt

Foto: Getty Images

Alexander Lind fik en voldsom overhaling af Kent Nielsen inden starten på sæsonen.

Af Lars Gram-Hanssen

Alexander Lind har været Superligaens helt store sensation i denne sæson, hvor den unge Silkeborg-angriber har scoret ni mål i de første ni spillerunder. 

Det er dog ikke mere end få måneder siden, at karrieren tegnede væsentligt mindre lovende for Superligaens topscorer. Efter en reserveholdskamp i juli fik Alexander Lind nemlig en voldsom overhaling af Silkeborg-cheftræner Kent Nielsen, selvom den 21-årige angriber var blevet dobbelt målscorer i kampen. 

- Jeg tror aldrig, at han har kørt mig så meget over, som han gjorde der. Og jeg ved jo godt, at jeg ikke har spillet en god kamp. Med presspil og med bolden og sådan noget. Det var slasket. Han ved simpelthen ikke, om han kan sætte det ind i en Superliga-kamp, det han får fra mig der. Om han kan stole på mig, med det, han får fra mig der, lyder det fra Alexander Lind i et interview med Discovery+. 

Tilsviningen fra cheftræneren ramte den 21-årige Alexander Lind meget hårdt. 

- Det knækkede mig fuldstændigt. Jeg er ikke en mand, der har let til tårer. Men jeg kommer ind til vores fysioterapeut, hvor jeg kommer ind med tårerne trillende ned af kinderne. Jeg kunne mærke, at det gjorde virkeligt ondt, fordi jeg håbede på at kunne være på rette vej i denne sæson. Det var bare en ordentlig mavepuster, man fik der. For det er jo ikke sådan, jeg gerne vil fremstå som spiller, siger Alexander Lind. 

Alexander Lind har scoret i Silkeborgs seneste syv kampe i Superligaen, og i de seneste to runder er angriberen tilmed blevet dobbelt målscorer. 

I afspilleren over artiklen kan du også se Kent Nielsens version af overhalingen i juli.