• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Afgørende møde i vente for Brøndby-emne

Foto: Getty Images

Brøndby-emne træffer sin endelige afgørelse omkring fremtiden meget snart, lyder det.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Brøndby IF står inden længe med et stort hul i midterforsvaret, da man angiveligt tager afsked med både Andreas Maxsø og Sigurd Rosted.

Begge stoppere meldes i retning af MLS, og derfor peger det i retning af, at Brøndby IF skal på transfermarkedet efter forstærkninger til midterforsvaret.

Orgullo De Nervión har bragt Kike Salas, der er på kontrakt i Sevilla FC, i spil. De skriver også, at Tenerife CD er ude efter stopperen, som med al sandsynlighed skal udlejes frem til sommer.

Nu bringer Estadio Deportivo så nyt til transfersituationen omkring forsvarsspilleren Kike Salas, der er i periferien af førsteholdet i Sevilla. De skriver, at 20-årige Salas har indkaldt til et afgørende møde i denne uge.

- Kike Salas venter på, at der sker noget, og han har indkaldt sit bagland til et møde i denne uge, hvor alle parter vil blive enige om hans destination. Planen er en lejeaftale uden en købsoption, så han kan vende retur igen, skriver mediet.

Sevilla FC har tidligere sendt deres unge spillere afsted på lejeaftaler uden en købsoption, og det peger det også i retning af, at de vil gøre med Kike Salas. Før ham er José Ángel Carmona røget til Elche CF og Pedro Ortiz til FC Vizela i Portugal på lignende aftaler.

CD Tenerife har angiveligt allerede spurgt på Kike Salas, som også i sommer gjorde forretninger med Sevilla. Her lejede de Salas' holdkammerat Iván Romero, som har været fast mand for klubben på den populære ferieø.

Kike Salas har optrådt ti gange for Sevillas førstehold i denne sæson. Han fik blandt andet alle 90 minutter mod FC København i Parken, da klubberne tørnede sammen i Champions League-gruppespillet.