Video : Tipsbladet
Superliga

Afliver FCK-rygte: Jeg skal ikke skifte i Danmark

Midtbanespilleren har med en sikker pasningsfod og et stort løbepensum spillet sig til en plads blandt Superligaens store midtbaneprofiler. Det har skabt interesse, men planen er ikke at forlade Randers FC lige nu.

Randers FC har en juvel på midtbanen i Lasse Berg Johnsen. Nordmanden kom til fra Norges næstbedste række i 2021, og siden har han ikke set sig tilbage.

Han har en af Superligaens bedste afleveringsfødder og besidder en enorm motor på den centrale midtbane. For halvandet år siden kendte de færreste danske fodboldfans til ham, men nu er han et navn, der er svært at komme udenom. Den slags skaber interesse.

- Jeg kommenterer generelt ikke på, hvor interessen kommer fra, men jeg kan bare sige, at det er naturligt, at når spillerne præsterer på et højt niveau over en længere periode, følger de danske klubber selvfølgelig med, sagde hans agent Stig Lillejord til Tipsbladet tidligere på sommeren.

Der bliver hvisket i krogene, at FC København skulle have ham på observationslisten. Selv har Lasse Berg Johnsen ingen planer om at skifte til hverken FCK eller en anden dansk klub.

- Det bliver spekulationer, så det ved man jo ikke. Jeg trives i Randers og har ikke noget ønske om at skifte internt i Danmark. Hvad der sker i fremtiden ved man ikke, men jeg vil gerne blive i Randers og drømmer om at komme til en top 5-liga, siger han til Tipsbladet.

Selvom Lasse Berg Johnsen, der om en måned fylder 23 år, ønsker at blive i Randers FC, så drømmer han også.

- Jeg lægger ikke skjul på, at min drøm er at spille i en top 5-liga. Lige nu er det rigtige for mig at være i Randers. Jeg har haft en fantastisk udvikling indtil videre og har en god arbejdsplads. Jeg har ambitioner og drømme, men jeg lever i nuet og er rigtig glad her. Så hvad fremtiden bringer, må tiden vise.

Cheftræner Thomas Thomasberg har også slået fast, at kun et ekstraordinært tilbud kan få dem til at sælge ham. 40 millioner kroner fortalte han med et smil til Tipsbladet, at FCK skal smide for at få ham. Noget tyder altså på, at nordmanden også er i Randers FC efter sommerferien.

- Jeg ved ikke, hvornår det skal være. Det handler om den rette timing. Jeg drømmer om de store ligaer, og så kan alt jo ske i fodbold. Nu har der ikke været noget konkret, og det bekymrer mig heller ikke, da jeg har det rigtig godt i Randers, siger Lasse Berg Johnsen.

Lasse Berg Johnsen har været en del af Randers FC i halvandet år. Han kom til klubben fra norske Raufoss. I sidste sæson var han med til at spille Randers FC i top seks sideløbende med deres europæiske kampagne.

Der resterer to år af hans kontrakt, som udløber i sommeren 2024.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.