Video : Tipsbladet
Superliga

Afslører dialog med Zlatan: Jeg bruger det i FCK

FC København-spilleren afslører hvad den svenske verdensstjerne fortalte ham under sin tid i svensk fodbold.

Over 30 millioner kroner betalte FC København for Akinkunmi Amoo i vinter.

Han har endnu ikke helt levet op til sit store prisskilt, men han har i hvert fald fået et par råd med på vejen fra en mand, som ved hvad det kræves for at nå til tops.

Under sin tid i Hammarby fik Akinkunmi Amoo således besøg af Zlatan Ibrahimovic til en af klubbens træninger, hvor de to havde en længere dialog.

- Han fortalte mig: "Amoo, jeg ved, at du er lille i størrelse, men det du har i dig er stort. Fansene elsker dig og staben er også bag dig. Du må ikke blive distraheret, fokuser på fodbolden, og så vil du udmærke dig", siger Akinkunmi Amoo om mødet med svenskeren til Goal.

- En anden værdifuld ting han fortalte mig var: "Du må ikke blive intimideret, og husk, at kun du kan give dig selv selvtillid. Tro altid på dig selv".

20-årige Akinkunmi Amoo fortæller også, at han fortsat bruger Zlatan Ibrahimovic råd i FC København. Mødet med den svenske målmaskine var et stort øjeblik i kantspillerens karriere.

Akinkunmi Amoo er blot 20 år gammel og FC København har papirer på ham frem til 2026, så han har fortsat masser af år til at vise prøver på sit store potentiale og bevise, at Zlatans råd var til nytte.

Indtil videre har nigerianeren optrådt otte gange for FCK og scoret et enkelt mål i Superligaen.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.