• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Afslører forhandlinger med Superliga-klub

Foto: Getty Images

Heerenveens svenske midtbanespiller Rami Al Hajj afslører, at han var i forhandlinger med OB i løbet af vinterens transfervindue.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

OB sagde farvel til Armin Gigovic og Ayo Simon Okosun denne vinter.

Svenskeren tog til FC Midtjylland, mens Okosun drog til Vendsyssel FF. Derfor var fynboerne på jagt efter at polstre midtbanen, og her blev flere navne bragt i spil

I sidste ende sikrede man sig Alen Mustafić, der kom til OB fra Slovan Bratislava. Men nu kan endnu et navn tilføjes puljen af OB-emner.

Således afslører Heerenveen-spilleren Rami Al Hajj, at også han lå i forhandlinger med klubben fra Ådalen.

- Forhandlingerne gik frem og tilbage, men det er ikke noget, som jeg vil kommentere på, siger han kortfattet til Hallands Nyheter ifølge Feanonline.

21-årige Rami Al Hajj er født i Sverige, men har libanesiske rødder. I 2018 forlod han fødelandet for at tage til Heerenveen, men her har spilletiden været knap.

Til sommer udløber kontrakten med Eredivisie-klubben, og i vinterens transfervindue forsøgte man altså at finde et andet sted til Rami Al Hajj. Det lykkedes ikke, og nu ser svenskeren tiden an.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spillere mere, men omvendt kan jeg også godt lide det her. Vi må se, hvad der sker.

Det blev ikke til OB eller nogen anden klub, da Rami Al Hajj forblev i Heerenveen, hvor han i denne sæson har spillet 14 ligakampe. Det er også blevet til tre scoringer i tre pokalkampe.

OB har til forårssæonen Alasana Manneh, Aron Elis Thrandarson, Jeppe Tverskov og Alen Mustafić på kontrakt til holdets centrale positioner.