Video : Tipsbladet
Superliga

Afslører samtale: Sådan blev Ingvartsen lokket til

FC Nordsjælland-cheftræner Johannes Hoff Thorup og angriber Marcus Ingvartsen havde en timelang samtale, før sidstnævnte skrev under

Tipsbladet på Right to Dream Park.

FC Nordsjælland har i dette transfervindue formået at forstærke sig med angriberen Marcus Ingvartsen, og Farum-klubben jubler nok over, at det lykkedes at overtale landsholdsbobleren, for FC Midtjylland var blandt de klubber, som Ingvartsen afviste for at trække i den røde trøje igen.

Netop FCM fik tæsk søndag på Right to Dream Park, hvor den tidligere Bundesliga-angriber kom på måltavlen to gange i 3-0-sejren.

Efter kampen roste FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup sin angriber og løftede sløret for en vigtig samtale, som parterne havde inden skiftet til FCN. 

- Jeg husker Marcus (Ingvartsen, red.) og jeg gik en tur omkring hans bopæl i sommerferien, hvor jeg skulle forsøge at se, om det kunne lade sig gøre at få ham hertil. Der fortalte jeg ham, at vi skulle bruge en, som stod i feltet og tog imod vores indlæg - og satte sidste fod på, sagde FCN-træneren til Tipsbladet og den fremmødte presse.

- Jeg var ikke helt overbevist om, at det kunne lade sig gøre (at overbevise ham, red.). Andre skulle lige inde over, men der jeg tog derfra, havde jeg en god fornemmelse. Vi havde et par gode timer, hvor jeg fik forklaret, hvad han kunne gøre for os og omvendt.

Ingvartsen står noteret for fire mål og to assist i Superligaen i indeværende sæson.