Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Bombe - Elyounoussi har frikøbsklausul

Mohamed Elyounoussi kom transerfrit i sidste sæson og har en frikøbsklausul, der gør, at han kan smutte igen denne sommer.

En bombe er landet. Superligaens største stjerne kan forsvinde denne sommer.

Tipsbladet kan afsløre, at Mohamed Elyounoussi har en frikøbsklausul i sin kontrakt.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er frikøbsklausulen på tre millioner euro, det er cirka 22 millioner kroner.

At Mohamed Elyounoussi overhovedet er kommet til dansk fodbold, var i sig selv en af de største overraskelser i dansk Superliga-historie.

Således blev den norske landsholdsspiller i sin bedste fodboldalder på 28 år overbevist om at rykke til FC København direkte efter en sæson, hvor han havde spillet næsten alle kampe i Premier League.

FC København fik ham, til trods for at han var transferfri og kunne have rykket til mange andre interesserede klubber i større ligaer end den danske.

Det betød dog også, at københavnerne måtte betale den i dag 29-årige spiller en rekordstor hyre, samtidig med at man tilføjede en frikøbsklausul, som altså kan blive aktiveret denne sommer.

Kommer en af de interesserede klubber og gør dét, vil Mohamed Elyounoussi frit kunne skifte klub, og så har FC København mistet sin største stjerne - til gengæld kan man sige ja tak til 22 millioner kroner. Hans værdi på Transfermarkt er på seks millioner euro, det er 45 millioner kroner. 

Mohamed Elyounoussis kontrakt går til sommeren 2027.