• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Afsløring: Buddene vælter ind på dansk profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er ikke kun Silkeborg IF, der er ude efter den dygtige midtbanespiller fra Hvidovre IF.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Hvidovre IF har en gylden generation på kontrakt i øjeblikket.

Klubbens talentafdeling har arbejdet stenhårdt på at fodre førsteholdet med profiler, som har sikret Hvidovre IF spillemæssig succes i denne sæson og et stort potentiale for penge på bankbogen.

Marcus Lindberg, Marc Nielsen og ikke mindst Fredrik Carlsen er nogle af klubbens profiler, som tiltrækker sig massiv opmærksomhed fra større adresser ifølge Tipsbladets oplysninger.

Særligt er klubbens 21-årige midtbanespiller Fredrik Carlsen i høj kurs. Silkeborg IF er meget interessert i at tilknytte ham, men også OB sammen med en række andre Superliga-klubber følger ham.

Svenske og norske klubber er også ude med følehornene, ligesom Brøndby IF under Niels Frederiksen også havde et godt øje til ham. Flere af de interesserede klubber har også budt på Fredrik Carlsen.

Det var B.T. de første til at fortælle. Ifølge Tipsbladets oplysninger er det fortsat ikke så konkret, at en handel er lige på trapperne. Hvidovre gør nemlig alt, hvad de kan for at holde sammen på deres nuværende trup.

Klubben har leveret et forrygende efterår, som har bragt dem helt op i toppen af oprykningsfeltet i 1. division. Den mulighed jagter man stålsat i Hvidovre, hvorfor der ifølge Tipsbladets oplysninger skal rigtig meget til, før man sælger ud.

Fredrik Carlsen har selv ambitioner om at prøve sig af på en højere hylde, men hvis det bliver denne vinter, så skal det være noget ekstraordinært, som både han selv og klubben ikke kan sige nej til.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er det mere sandsynligt, at midtbaneprofilen lander en aftale til sommer. Et salg denne vinter for så at blive lejet retur til Hvidovre IF kan også komme på tale, hvis den rigtige mulighed opstår.

21-årige Fredrik Carlsen har været fast mand på Hvidovres midtbane i denne sæson, hvor han har strålet med fem scoringer og fire assister. Kontrakten løber to år endnu.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE