Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: FCK køber Trott - får lang kontrakt

Nathan Trott skifter til FC København, kan Tipsbladet erfare. Den tidligere Vejle-målmand får en fire-årig kontrakt i hovedstadsklubben.

Nathan Trott fortsætter karrieren i FC København. 

Ifølge Tipsbladets oplysninger køber FC København den 25-årige målmand af West Ham for en pris på halvanden million euro, svarende til omtrent 11 millioner kroner. 

Prisen kan stige med yderligere 3,7 millioner kroner i form af bonusser. 

Den tidligere Vejle Boldklub-målmand får en fire-årig kontrakt i FC København. Målmanden skal til lægetjek i weekenden. 

Nathan Trott var i sidste sæson en af de mest roste målmænd i Superligaen, hvor keeperen fra Bermuda fandt vej til det officielle Årets Hold i Superligaen. 

Nathan Trott har i de seneste to sæsoner været udlejet fra West Ham til Vejle Boldklub, hvor keeperen var med til at sikre klubben fra Nørreskoven oprykning til Superligaen og senere sikrede overlevelse i den bedste række. 

Allerede tilbage i januar gav Nathan Trott et interview til Tipsbladet, hvor målmanden friede til FC København, som han så en 'perfekt' klub at fortsætte karrieren i. 

Og FC København valgte altså i sidste ende at gå efter den tidligere Vejle-profil, der i hovedstadsklubben skal afløse Kamil Grabara, der er blevet solgt til tyske Wolfsburg.