Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: FCM henter Julius Emefile i FCK

FC Midtjylland går ifølge Tipsbladets oplysninger på rov i FC København og gafler lovende angriber.

FC Midtjylland bliver meget snart et stort talent rigere.

Det kan Tipsbladet afsløre.

Der er tale om den blot 17-årige angriber Julius Emefile, som skifter FC København ud med FC Midtjylland, der udstyrer ham med en treårig aftale. 

FC København har ellers gerne villet forlænge med Julius Emefile, der fra næste sæson skal spille U19, men stortalentet har tilvalgt projektet i FCM og altså afvist FCK.

Generelt fra ind- og udland har der været bred interesse for den talentfulde angriber, men FC Midtjylland var mest konkrete og tilbød samtidig den bedste pakke.

I FCM kommer han over til et spritnyt træningsanlæg og et U19-mandskab, der netop har vundet ligaen og generelt er rigtig godt kørende både nationalt og internationalt.

Næste sæson kan han sammen med sine nye holdkammerater også ende med at spille Youth League (ungdomsudgaven af Champions League), og det er altså et sted, hvor alverdens scouts møder op for at se den kommende generation af stjerner.

Det er ikke mange år siden Gustav Isaksen og Oliver Sørensen fra selvsamme FCM pillede pynten af Manchester United i Youth League. Den ene spiller nu i Lazio, mens den anden står overfor et kæmpeskifte i den nærmeste fremtid.

Nu skal Julius Emefile med sin stærke fysiske ramme og gode afslutningsfod forsøge at tage nogle af de samme skridt, når han i de næste tre år skal tørne ud for FC Midtjylland

I denne sæson har han været en profil på FC Københavns U17-mandskab, hvor det er blevet til 14 scoringer - heriblandt et hattrick i forrige spillerunde - fra sin position i offensiven.