Afsløring: FCM tæt på stort transferkup
Foto: Getty Images
Superliga

Afsløring: FCM tæt på stort transferkup

FC Midtjylland er tæt på at hente en eftertragtet 19-årig fra Sydamerika.

Da Gustav Isaksen tidligere på måneden skiftede til Lazio i et salg, der tangerer FC Midtjyllands salgsrekord, meldte spørgsmålet om en afløser sig straks.

Der var flere mulige løsninger internt i truppen, men efter en besværlig måned med flere bekymrende nederlag og evalueringer af truppen, har FCM nu valgt at gå efter en forstærkning udefra.

Og med mindre der sker store overraskelser i de næste timer, bliver den nye spiller ifølge Tipsbladets oplysninger den 19-årige kantspiller og forward Dario Osorio.

Osorio er 19 år, spiller for topklubben Universidad de Chile og har gjort det godt nok til, at han har fået tre venskabskampe for A-landsholdet.

Ifølge Tipsbladets oplysninger vil Dario Osorio koste FC Midtjylland 31 millioner kroner i transfer.

Chilenske medier meldte sen tirsdag aften dansk tid også om en videresalgsklausul til den chilenske topklub.

På rygteplan har klubber som AC Milan, Real Madrid, Liverpool og West Ham været sat i forbindelse med Osorio, og Milan skal have budt på Osorio tilbage i januar.

Også Wolverhampton og et skifte til en af topklubberne i Brasilien skal have været på bordet undervejs.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har klubber i større ligaer i Europa også været inde i billedet denne sommer, men efter at have fulgt Osorio gennem et stykke tid fandt FC Midtjylland her sent i transfervinduet en åbning til at købe den 19-årige chilener fri.

Dario Osorio fløj tirsdag fra Chile og kommer i dag til Danmark, hvor de sidste detaljer skal afklares.

Samtidig med det potentielle køb har FC Midtjylland linet et par udlejninger op – læs mere om det her.

FC Midtjylland leder også efter en angriber efter salget af Sory Kaba til Las Palmas.

Midtjyderne har haft kig på Jan Kuchta i Sparta Prag, en spiller der var med i de to kvalifikationskampe til Champions League mod FC København.

Sparta Prag skal dog kategorisk have afvist at sælge den pågående angriber, der kun for ganske nylig skiftede på permanent basis til den tjekkiske hovedstad fra Lokomotiv Moskva.