Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Forbereder bud på Mads Kikkenborg

Tipsbladet kan afsløre, at to Premier League-klubber har et rigtig godt øje til Mads Kikkenborg.

Lyngby BK reddede sig på sensationel vis i Superligaen i sidste sæson, og i år har man så vist, at man hører til blandt det fineste selskab i Danmark.

En stor del af den succes kan blandt andet tilskrives målmand Mads Kikkenborg, der har været i en rivende udvikling det seneste lange stykke tid. Ifølge Tipsbladet kilder i England har hans flotte præstationer kastet interesse af sig fra Premier League.

Konkret er det oprykkerne fra Luton og Sheffield United, der følger den lange Lyngby-målmand. Luton har sågar været på Lyngby-stadion ad flere omgange for at syne 24-årige Mads Kikkenborg. Som Tipsbladet forstår det, peger det i retning af, at klubberne vil forsøge sig med et bud til januar.

Mads Kikkenborg forlængede i sommer sin aftale med Lyngby BK frem til 2026. Derfor står De Kongeblå i en fornuftig forhandlingsposition til januar, når interessen ventes at blive mere konkret.

Både Luton og Sheffield United har haft store problemer i denne sæson, hvor målene er haglet ind. Særligt Sheffield United, der indtager sidstepladsen i Premier League, har lukket flest mål ind af alle hold med 39 indkasserede kasser.

På mål har man Wes Foderingham, der har kontraktudløb til sommer, og her vil det være naturligt at bruge et halvt år på at køre Mads Kikkenborg i stilling som hans afløser.

Luton står på målmandsfronten i en lidt anden situation end Sheffield United. I sommer købte de nemlig den tidligere FCK-lejesvend Thomas Kaminski i Blackburn. Den belgiske målvogter har dog ikke kunnet forhindre, at man ligger og flirter med nedrykningsstregen.

Mads Kikkenborg har siden sommeren 2021 spillet i Lyngby BK, hvor han har taget nogle store skridt. Derfor kan man sagtens forstå, hvis han føler, at det er tid til at prøve kræfter med en højere hylde.