• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Afsløring: Forsvarsspiller tæt på exit i Viborg FF

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Viborg FF er ifølge Tipsbladets oplysninger meget tæt på at sige farvel til hollandsk forsvarsspiller.

Af Troels Bager Thøgersen & Kenneth Jensen

Han skiftede til Viborg FF i sommer og har kontrakt med Superliga-oprykkerne frem til sommeren 2024, men det bliver kun til et halvt år i dansk fodbold for forsvarsspiller Kellian van der Kaap.

Tipsbladet kan fortælle, at den 23-årige hollandske stopper har spillet sin sidste kamp for Viborg FF, og at han efter alt at dømme er fortid i klubben om få dage.

Viborg Stifts Folkeblad har efter Tipsbladets udgivelse skrevet, at Viborg FF er tæt på at sælge spilleren og altså ikke river kontrakten over, som Tipsbladet i første omgang skrev, at det tydede på.

Opholdet i Viborg FF har ikke været nogen succes for hollænderen, der blot har spillet to førsteholdskampe for Superligaens nummer otte. Én i Superligaen og én i Sydbank Pokalen.

Med andre gode emner til midterforsvaret er det i begge parters interesse, at man skilles nu, da van der Kaap er for langt fra holdet og ikke står til spilletid i foråret.

Pilen peger mod, at stopperens næste arbejdsgiver er bulgarske Levski Sofia.

Kellian van der Kaap kom til Viborg FF fra Maccabi Netanya i august, og han har også tidligere spillet for SC Cambuur og Groningen.

Viborg FF's førstevalg i midterforsvaret har været Mads Lauritsen og Lars Kramer i denne sæson, mens Lorenzo Gordinho og Frans Putros også kan spille pladserne centralt i forsvaret, så på den måde bliver van der Kaap ikke savnet.

Den 23-årige midtstopper bliver Viborgs anden afgang i dette transfervindue, da man tidligere i januar solgte Sebastian Grønning til Suwon Samsng Bluewings.

Ind er indtil videre kommet midtbanespiller Jan Zamburek fra Brentford og angriber Markhy Ndione fra IF Elfsborg.

Opdateret 20.15 med informationer om, at det er et salg og ikke en overrevet kontrakt.