Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Mohammed Fuseini tabt for Superligaen

Det er slut med forårets mest målfarlige Superliga-angriber, der forlader Randers FC.

I forårssæsonen var Mohammed Fuseini fra næsten første færd en af Superligaens mest målfarlige angribere, især da sigtekornet først var blevet indstillet.

Fuseini var med til at spille Randers FC op på syvendepladsen og ud i Conference League-playoffkampen mod FC København, som Randers tabte efter en tidlig føring.

Randers FC har knoklet med at få lejemålet med Sturm Graz vekslet til en permanent transfer, men det arbejde viser sig nu at være forgæves, kan Tipsbladet afsløre.

For Mohammed Fuseini har med sine præstationer gjort så meget opmærksom på sig selv, at en række udenlandske klubber ifølge Tipsbladets kilder har vist interesse for den ghanesiske forward og siden er kommet med tilbud på forwarden.

Randers FC er i Superligaens økonomiske middelklasse, og selv om at lønningerne i klubben er ganske hæderlige, har Fuseini ifølge Tipsbladets oplysninger fået tilbud i en størrelsesorden, hvor Randers FC og de færreste andre i Superligaen kan følge med.

Dermed er Mohammed Fuseini tabt for Randers FC, hvor direktør Søren Pedersen tidligere har fortalt Tipsbladet, at man løbende har arbejdet med alternativer, hvilket giver mening med tanke på, hvor stor en profil Fuseini takket være sine scoringer og gode gennembrudsspil har udviklet sig til.

Randers FC mister også Lasso Coulibaly, der ifølge Tipsbladets oplysninger rykker til Auxerre, der er rykket op i Frankrigs bedste række, Ligue 1.

Mohammed Fuseini er uddannet på Right To Dream Academy i Ghana, hvor han var på årgang med blandt andre Kamaldeen Sulemana.

Randers FC har stadig en uafklaret situation med målmand Patrik Carlgren, der har kontraktudløb og ligesom Fuseini og Coulibaly også har tiltrukket sig interesse fra udlandet.