Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Stefan Teitur Thordarson vælger Preston

Islændingen havde masser af muligheder i Championship, men har truffet sit valg og skifter til Preston.

Stefan Teitur Thordarson er en eftertragtet herre, og lørdag aften kunne Tipsbladet fortælle om forhandlinger med Derby og QPR om et skifte, men det ser efter al sandsynlighed ud til, at det er Preston fra samme række, som løber med ham. 

Ifølge Tipsladets oplysninge har den islandske landsholdsspiller nemlig besluttet sig for at skifte til Preston af alle klubber, som har haft afgivet bud på ham. Samme oplysninger melder Sport Silkeborg

Ifølge Tipsbladets oplysninger skal midtbanespilleren efter planen allerede søndag til England, hvorefter han skal til lægetjek og skrive under på sin kontrakt på tre år og yderligere en sæson i option, inden transferen kan blive en realitet, og Preston betaler cirka 700.000 euro, lige over fem millioner kroner, for ham.

Klubben fra Søhøjlandet meldte lørdag aften ud, at man forhandler om et salg af den målfarlige islænding, og at man forventer, at det ender med at falde på plads.

Og der har altså indtil det sidste været en tæt kamp fra flere Championship-klubber om at lande midtbanespilleren, og det bliver med al sandsynlighed Preston, som løber med ham.

Men først skal underskriften sættes, og han skal altså forinden have gennemgået lægetjek.

Stefan Teitur Thordason har blot et halvt år tilbage af sin kontrakt med Silkeborg, hvorfor det er sidste chance i dette transfervindue for, at de kan score penge på ham.

Det ser ud til at lykkes, hvis alt går vel med rejsen til England