• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Afstemningsresultat: Forbyd kunstgræs, DBU

Afstemningsresultat: Forbyd kunstgræs, DBU
Illustration

I anledning af, at Silkeborg IF vil lave kunstgræs på sit nye stadion, spurgte tipsbladet.dk onsdag, hvad jeres holdning er til kunststof. Og resultatet er overvældende: I gider ikke kunstgræs.

Af Kenneth Jensen

I stedet for kun at spille en 20-25 kampe om året på almindelig græs vil Silkeborg IF i forbindelse med opførelsen af JYSK Park - et nyt stadion til 120 millioner kroner - anlægge en bane med kunstgræs. Det er, hvad Kent Madsen store ønske er, fordi det giver fordele i forhold til det danske vejr, ligesom der kan spilles mange flere kampe på banen.

Administrerende direktør i Silkeborg IF Kent Madsen fortalte onsdag til tipsbladet.dk, at den endelige beslutning om, hvilket underlag der skal spilles på tages i forsommeren 2015, men han er personligt instillet på kunstgræs. Hvis Silkeborg IF får en kunstbane, vil det blive Superligaens anden kunstbane. FC Nordsjælland spiller nemlig også på kunstgræs i Farum.

Læs også: Trods kritik: Silkeborg vil have kunstgræs

Vi spurgte derfor jer brugere onsdag, hvad jeres holdning er til kunstgræs, og I er ganske klare i spyttet.

Hele 60 procent eller 420 af 704, der har stemt, vil nemlig have DBU til at forbyde det kunstige underlag i Superligaen, mens 22 procent - 153 stemmer - mener, at kunstgræs er en dårlig idé.

Seks stemmer - én procent - mener, at det er ligegyldigt, hvilket underlag der spilles på, mens 12 procent - eller 83 stemmer - mener, det er klubbernes eget valg, hvilket underlag der benyttes.

Kun seks procent - svarende til 42 stemmer - synes, at kunstgræs er en god idé.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus