Video : Tipsbladet
Superliga

Afviser Feyenoord: Det vil FCM have for Isaksen

Der skal findes en del penge, hvis FCM skal slippe Isaksen, tyder det på.

FC Midtjyllands Gustav Isaksen lader til at være en ombejlet herre, og det er ikke kun de italienske klubber, som ser ud til at have fået øjnene op for ham. Det gælder også angiveligt de hollandske mestre Feyenoord.

Onsdag skulle de ifølge 1908.nl, der følger Rotterdam-klubben tæt, være kommet med et bud - og det har de også fået svar på. Et nej.

Buddet bliver ikke præciseret andet end, at det skulle være et markeds-baseret bud, som altså er blevet afvist af midtjyderne. I stedet skulle de være ude efter et bud på 93 millioner kroner - og det er uden de efterfølgende bonusser.

De penge er ikke noget, som Feyenoord kan betale. Men der bliver peget på, at de ved, at Isaksen er interesseret i at komme til klubben, og et nyt bud på sidste sæsons Superliga-topscorer kan komme i august.

Dog skal Alireza Jahanbakhsh først sælges, så der er skabt plads til en ny transfer.

Selv har Isaksen senest i et interview med Viaplay peget på, at de mange spekulationer er noget, der påvirker ham.

- Ja, det gør det, men jeg prøver stadig at holde snuden i sporet. Men det er klart, at det ikke er ligeså nemt, som når der ikke er ikke er nogen spekulationer. Jeg prøver at spille så godt, som jeg kan, og jeg er bare glad for, at vinder lige nu, lød det fra ham efter kampen mod Progres Niederkorn.

En af Isaksens bejlere har senest købt en anden kantspiller. Læs mere om det her.