Superliga Ole Hoffskov

Agent: Det er ikke gået som forventet i FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mustapha Bundus ophold i FC København har ikke levet op til forventningerne, lyder det fra spillerens agent.

Af Ole Hoffskov

Mustapha Bundu var for godt et år siden en stor profil i AGF, så det lignede på papiret en sikker gevinst, da FC København i januars transfervindue lejede offensivspilleren i Anderlecht for resten af indeværende sæson.

Foreløbig er gevinsten udeblevet.

I de seneste ti kampe er Bundu blot startet inde en enkelt gang for FC København. I udekampen mod FC Midtjylland den 22. april kom han i aktion og scorede sit første mål, men alligevel var han bænket i alle 90 minutter senest mod AGF.

FC København har en købsoption på Mustapha Bundu - angiveligt på godt 20 millioner kroner - og den skal løverne i løbet af de kommende måneder beslutte sig for, om de skal indløse eller ej.

- Det er svært at sige, hvad status er lige nu. Bundu kom til FC København for at få noget mere spilletid, og det har han ikke fået så meget af, må vi erkende, men nu skal han have ro og fred til de kommende kampe, og så må vi se, hvad der sker, siger John Sivebæk, der er agent for Mustapha Bundu, til tipsbladet.dk.

Han lægger ikke skjul på, at alle parter havde håbet på mere, da Mustapha Bundu underskrev aftalen med FC København.

- Vi havde da forventet, at det var blevet til mere spilletid for Bundus vedkommende, men spilletid er jo også noget, man skal gøre sig fortjent til, og træneren har vurderet, at andre har gjort det bedre. Den beslutning er han i sin gode ret til, så der er ikke noget at brokke sig over. Men selvfølgelig var det ikke det her, der var forventningen, da vi indgik aftalen, siger agenten.

I sidste uge fastslog Anderlechts sportsdirektør Peter Verbeke, at han regner med, at Bundu vender tilbage til Bruxelles efter opholdet i FC København. Anderlecht er klar til at give den dyrt indkøbte offensivspiller en ny chance.

- Jeg vil tro, at det først afklares efter sæsonen, men det er et anliggende mellem de to klubber. Det er rigtigt, at FC København har en købsoption, men det har egentlig været mit indtryk hele tiden, at Anderlecht gerne vil have ham tilbage til den kommende sæson, så han kan deltage i opstarten. Jeg ved også, at tingene kan ændre sig fra dag til dag i fodboldens verden, så vi må se, hvor den lander, slutter John Sivebæk.

Mustapha Bundu er én af en lang række spillere, der kan forlade FC København efter denne sæson. Løverne kan potentielt vinke farvel til et helt hold - læs mere her.