Agent: FCK og Ståle vil af med Mos
Illustration
Superliga

Agent: FCK og Ståle vil af med Mos

Mustafa Abdellaoue får ikke forlænget sit lejeophold i OB, og i FC København ønsker Ståle Solbakken ham heller ikke tilbage. Agenten Stig Lillejord er gået på klubjagt.

Han var ét af FC Københavns forhenværende sportsdirektør Carsten V. Jensens højt profilerede indkøb, men det gik slet ikke for Mustafa Abdellaoue i FCK. Han nåede kun 14 Superliga-kampe på halvandet år for hovedstadsklubben, inden de kasserede ham og lejede ham ud til OB.

Her har Mos scoret ni mål i den forgangne sæson, men odenseanerne vil ikke forlænge hans lejemål eller købe ham fri i FCK, så nu er den 25-årige angriber tilbage ved udgangspunktet. Det udgangspunkt bliver dog formentlig ændret i løbet af sommeren. Mos har fået at vide, at han skal finde sig en ny klub.

- Mos har kontrakt med FC København, så den første konsekvens af, at han ikke fortsætter i OB, er, at han skal tilbage til FCK. Men det er udgangspunktet for ethvert sportsligt samarbejde, at man som spiller skal være ønsket af sin træner, og signalet fra FCK og Ståle er, at Mos skal se sig om efter en ny klub, siger Abdellaoues agent Stig Lillejord til tipsbladet.dk.

Mos-lejren har dog på ingen måde stress over den uafklarede klubsituation, for kontrakten med FCK løber til sommeren 2016, og i sidste ende er det op til FCK at afgøre, hvor nemt det bliver for Lillejord at finde den rigtige klub til angriberen.

- Det er FCK, der sidder med nøglen. Kræver de for høj en overgangssum, bliver det sværere at finde løsninger, men vi har en fælles forståelse med FCK for, hvordan vi gør tingene, og jeg har en god dialog med Ståle, som jeg har kendt i mange år.

- Jeg har sagt til Mos, at han skal tage på ferie og koble af både fysisk og mentalt, og så ser vi, hvor vi står derefter. Hvis vi stresser, får vi et dårligt resultat, og vi er altså kun nået til 21. maj, og transfervinduet åbner først 1. juli. Vi er afslappede omkring det, for det handler om at finde det rigtige, siger Stig Lillejord, der ikke ønsker at uddybe, om de primært jagter en ny klub i Danmark, Norge eller et helt tredje sted.

Mustafa Abdellaoue kom til FC København fra Vålerenga i januar 2012. Han kostede FCK i omegnen af 7,5 millioner kroner.