Video : Tipsbladet
Superliga

Agenter tilbyder Randers-profil til andre klubber

Ifølge Tipsbladets oplysninger tilbyder Stephen Odeys agentbureau i disse dage Randers FC-angriberen til andre klubber. Hos kronjyderne afviser sportschef Søren Pedersen, at et exit nærmer sig for Odey.

Mohammed Fuseini forventes at være færdig i Randers FC, og kronjyderne skal måske også sige farvel til en anden angrebsprofil denne sommer. 

Ifølge Tipsbladets oplysninger tilbyder Stephen Odeys agentbureau nemlig den nigerianske angriber til andre klubber i disse dage. 

Randers-angriberens agentbureau har tilbudt ham til andre klubber på et transferforum, der går under navnet Transferroom, og som er et sted, hvor klubber, agenter og spillere kan orientere hinanden. 

På dette forum nævner Stephen Odeys agentbureau også en lejeaftale som en mulighed for angriberen, der har kontrakt med Randers FC frem til udgangen af 2025. 

Hos Randers FC har sportsdirektør Søren Pedersen dog ikke hørt noget om, at Stephen Odey skal nogen steder denne sommer. 

- Nej, det ved jeg ikke, om han skal. Det ligger ikke lige i kortene, siger Søren Pedersen til Tipsbladet.

Så planen er, at Odey bliver i Randers?

- Ja, det er det da indtil videre, i hvert fald. Man kan sige, at selvfølgelig kigger vi efter nogle nye angribere, fordi vi har haft nogle, der er røget ud. Men der er da ingen tvivl om, at Odey indgår i vores planer, medmindre der kommer et eller andet tilbud, som er attraktivt for begge parter, lyder det fra Randers-sportschefen. 

Udover Mohammed Fuseini, hvis lejeaftale udløber i denne uge, har Randers FC også sagt farvel til Muamar Brajanac, som man har solgt til Vålerenga. 

Stephen Odey kom til Randers fra belgiske Genk i sommeren 2021 på en lejeaftale, som senere blev lavet om til en permanent transfer. 

I sidste sæson blev det til fire mål i 32 Superliga-kampe for den 26-årige angriber.