Superliga Victor Risager

AGF-boss om transferemne: Han er interessant

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Stig Inge Bjørnebye kommenterer nu på rygtet om, at AGF vil hente Eskild Munk Dall i Ajax.

Af Victor Risager

AGF har ikke gjort meget væsen af sig i det indeværende transfervindue, men få dage inden transfervinduets lukning er de nu blevet sat i forbindelse med Eskild Munk Dall fra Ajax Amsterdam.

Ifølge Ekstra Bladet arbejder AGF således på at leje den 19-årige angriber, og det rygte svarer århusianernes sportschef, Stig Inge Bjørnebye, nu på over for Discovery+.

- Det er en underholdningsbranche med et transfervinduet, og det lever vi af. Vi sætter jo bare pris på, at folk er interesserede.

- Med hensyn til Eskild Dall er det et spændende talent. Der er opstået en mulighed under lidt specielle omstændigheder, med at deres liga er lukket, og de har corona-udfordringer og så videre. Så der kan komme mulighed for, at vi kan løse det. Det er en ung spiller, som trænger til spilletid, og han er et interessant talent, som vi arbejder videre med, siger AGF-bossen til Discovery+.

Stig Inge Bjørnebye fortæller desuden også, at Eskild Munk Dall ikke nødvendigvis kun kommer til at spille førsteholdskampe i AGF. Han kan også optræde på klubbens ungdomshold.

I Ajax har Eskild Munk Dall, der har en fortid i SIF, ikke fået spilletid på førsteholdet eller reserveholdet endnu.