• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

AGF-chef om stridighed: Optræk til storm i 4,5 år

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

AGF har angiveligt ansat to assistentttrænere henover hovedet på David Nielsen, og spekulationerne om interne stridigheder har floreret omkring AGF.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Ekstra Bladet kunne tidligere på måneden fortælle, at der er optræk til storm mellem AGF's cheftræner, David Nielsen, og holdets sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye.

Nu fortæller David Nielsen i et interview med Eurosport om forholdet:

- Mig og Stig vi er enige om tingene. Det er altid spændende at skrive om AGF, og at der er optræk til storm. Det har der været i fire og et halv år, mens jeg har været her, og siden klubben blev stiftet.

Stridighederne går ud på, at sportschefen træffer beslutninger hen over hovedet på David Nielsen. Det er angiveligt særligt ansættelsen af de seneste to assistenttrænere, som David Nielsen ikke har været med inde over:

- Stig Inge blev min træner oppe i Norge i 2007, og siden da har vi haft kontakt. Så hvis nogen tror, at mig og Stigs forhold ikke er godt, så er det ikke rigtigt. Der vil altid værre skriverier og der vil altid være spekulationer.

David Nielsen har været i AGF siden 2017, mens Stig Inge Bjørnbye kom til i sommeren 2021 efter en lignende stilling hos BK Rosenborg.

AGF overvintrer på syvendepladsen i Superligaen med fire point op til Silkeborg IF i top 6.