• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF-chef om Viktor Fischer. Jeg var selv utålelig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

David Nielsen vil ikke kritisere spillere, der er provokerende og utålelige, fortæller han.

Af Victor Risager

Viktor Fischer har været på manges læber efter kampen mellem FC København og AGF i sidste spillerunde, og flere har både kritiseret og forsvaret offensivspilleren.

Mandag aften mødes de to mandskaber igen, og inden den kamp blev århusianernes cheftræner, David Nielsen, spurgt ind til Viktor Fischer af 3+. Og her forklarede AGF-chefen, at han ikke vil kritisere spilleren. 

- God spiller. Det er ikke min opgave at stå og dømme. Jeg kan godt lide spillere, der har personlighed, så jeg kommer ikke til at kritisere nogle spillere, der er sindssygt provokerende og utålelige, for jeg var selv en af dem, sagde David Nielsen til 3+.

De seneste kampe mellem AGF og FCK har budt på masser af drama, og det glæder David Nielsen, at der opstår rivaliseringer i Superligaen.

- Det er klart, at intensiteten er der. De her små rivaliseringer imellem spillerne… Det er det, der er fedt at se, og det er det, vi vil se. Det er dejligt, at der er nogle rivaliseringer i Superligaen, og ikke kun mellem klubber, men også spillere. Det er fedt for jer og folk, der ser på, siger han.

Den tidligere FC København-manager Ståle Solbakken har også kommenteret på Viktor Fischers opførsel. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus