• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

AGF-debutant: Har ét ritual inden kamp

Foto: Claus Bonnerup/Getty Images

AGFs stortalent Frederik Ihler har fået sin Superliga-debut, og den 17-årige angriber henter sin styrke fra troen på Gud.

Af Mathias Høj Jensen

Frederik Ihler søger hjælp fra de højere magter, inden han skal spille en fodboldkamp.

Det fortæller han i AGF-podcasten Young Guns.

- Jeg har ét ritual, og det er, at jeg beder til Gud, når jeg står op og lige inden kamp. Jeg føler, der giver mig en tro, en kraft, som gør, at jeg ved, at der altid er noget bag mig, siger Ihler.

Torsdag fik det 17-årige stortalent sin Superliga-debut for AGF i nederlaget på 1-0 til AaB, hvor han blev skiftet ind i anden halvleg i stedet for Bror Blume.

Ihler forklarer, at det først gik op for ham efter kampen, hvor stor en drøm, der var gået i opfyldelse.

- Det var først efter kampen, at det gik op for mig, at det var en kæmpedrøm, der nu var gået i opfyldelse. Jeg kan huske, at da jeg var helt lille, drømte jeg om at komme ind i Superligaen og spille sammen med Nando Rafael.

Nando Rafael er en afrikansk angriber, der spillede i AGF i perioden fra sommeren 2008 til januar 2010. Han nåede i alt at spille 33 ligakampe og to pokalkampe for aarhusianerne, mens det også blev til 11 mål.

Ihler er ikke langt fra den målstatistik, da han har scoret imponerende syv mål i ni kampe i U19-ligaen i indeværende sæson.

Søndag får stortalentet igen muligheden for at blive udtaget til førsteholdstruppen, når AGF hjemme tager imod mestrene fra FC Midtjylland.

Opgøret fløjtes i gang på Ceres Park klokken 20.00.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus