Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-detalje skal stor-hyldes: Kan redde liv

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem AGF og OB.

AGF – OB (1-1)
0-1 Bashkim Kadrii (75.)
1-1 Mikkel Duelund (90+5)

Kampens bedste
AGF

Selvom skarpheden på den sidste tredjedel ikke var i top for AGF’erne, så var der stadig fine præstationer blandt hjemmeholdet.

Bedst var Gift Links dog.

Den hurtige sydafrikaner var en konstant trussel på sin wingback, og hans enorme løbepensum var mildest talt imponerende.

Links var indblandet i de vigtige aktioner i både offensiven og defensiven, så det var en flot, flot kamp af ham.

Det kan heller ikke undgås at nævne Mikkel Duelund, der dybt inde i overtiden sikrede det ene point med en flot helflugter på kanten af feltet. 

OB
Gæsterne var presset tilbage i store dele af kampen, men fynboerne stod godt imod, og derfor skal der også gives roser til de defensive profiler.

Den nye OB-anfører Filip Helander spillede en flot kamp, indtil han gav hjørnespark ved AGF-scoringen, men den bedste OB’er tilfalder alligevel Viljar Myhra i målet.

Myhra havde flere flotte redninger – især da han i kampens spæde start reddede bolden på stregen.

Det var så tæt på, at AGF’erne nåede at juble over scoringen, men mål var der ikke.

Kampens værste
Der var flere spillere på Ceres Park, der ikke havde deres bedste aften.

Normalt farlige Don Deedson Louicius var en anonym herre i søndagens kamp, hvor han kun få gange fik vist sin hurtighed frem.

Eric Kahl havde bestemt heller ikke nogen god dag på kontoret for AGF, hvor han ofte blev totalt overspillet på sin back.

På trods af målet kan Bashkim Kadrii også nævnes i denne sammenhæng. OB-angriberen havde ikke den bedste dag, og så lavede han tilmed også den grimme tackling, der sendte Bailey Peacock-Farrell direkte på hospitalet.

Kampens detalje
Kampens detalje kan og skal kun tilfalde Mads Emil Madsen.

AGF’eren viste både mod og overblik, da Bailey Peacock-Farrell kom slemt til skade i anden halvleg.

AGF-keeperen fik et OB-knæ i hovedet, hvorefter han lå stille i græsset. Alt for stille.

Mens de øvrige AGF-spillere skreg efter hjælp af lægerne, var Mads Emil Madsen hurtigt over Peacock-Farrell, hvor han fik reddet tungen ud af halsen på sin holdkammerat. En aktion, der potentielt kan redde liv. 

Peacock-Farrell kom - heldigvis - på banene igen, og de seneste meldinger lyder på, at han er på vej til hospitalet med en stor flænge og en brækket næse.