Superliga Oliver Okstrøm

AGF-direktør varsler: Der skal ske noget

Foto: Getty Images

Der er givetvis ændringer på vej i AGF efter en skuffende sæson.

Af Oliver Okstrøm

AGF har klaret sig fri af nedrykning, da Vejle tabte med 1-2 til FC Nordsjælland. Selv tabte de senere på søndagen med 0-1 i Viborg, og efter opgøret var det en ganske alvorlig AGF-direktør Jacob Nielsen, der gjorde status.

Det skete i et interview med TV3 Max, hvor han erkendte, at klubben var inde i en 'dyb, dyb krise point- og spillemæssigt'., ligesom han mente, at det var ynkeligt at se på, hvordan spillerne var i første halvleg af kampen.

Dernæst kom han ind på, hvordan han så på hele sæsonen, hvor han ikke ligefrem maler et skønmaleri og i stedet kalder den en kæmpe skuffelse.

- Vi starter jo sæsonen helt forfærdeligt med at ryge ud til Larne fra Nordirland. Vi får også et pinligt exit i pokalen, synes jeg, hvor vi møder et SønderjyskE-hold, jeg tror det er kvartfinalen (ottendedelsfinalen red.), hvor de jo kommer til Aarhus med et halvt reservehold, som vi ikke formår at slå ud - og vi kommer ikke i top-seks, og så undgår vi her med det sidste af neglene en nedrykning. Jeg ved ikke engang, hvor mange kampe, vi ikke har vundet i i træk nu, lyder det fra Jacob Nielsen.

Der er nu ingen tvivl om, at der venter en del opgaver for AGF-direktøren, hvor han dog ikke kommer helt ind på, hvad der skal ordnes.

- Det er klart, at det gør ondt. Der er rigtig meget, som skal kigges på. Og nu skal jeg passe på. Men der er meget, der skal laves. Jeg skulle til at sige 'rydde op', men det ved jeg ikke, om det er det rigtige udtryk lige nu, siger han og fortsætter: 

- Det havde været tæt på en katastrofe - og alt kan ske i Aarhus og AGF - men der skal ske noget, lyder det fra Jacob Nielsen. 

Det kan ende med en afsked af cheftræner David Nielsen, mener ekspert. Læs mere om det her.