Superliga Oliver Okstrøm

Går ikke med Bjørnebye: David Nielsen er færdig

Foto: Getty Images

Det kan ikke gå med både David Nielsen og Stig Inge Bjørnebye samtidig i AGF, lyder forudsigelsen.

Af Oliver Okstrøm

AGF har efter Vejles nederlag tidligere på søndagen sikret overlevelse i Superligaen. Alligevel kan aarhusianernes cheftræner David Nielsen tilsyneladende ikke føle sig sikker i jobbet. 

Det mener fodbold-eksperten Tommy Bechmann på TV3 Max, hvor han også peger på, at AGF-cheftræneren har taget meget på sig.

- David Nielsen må have liggesår, fordi han har ligget meget ned i de sidste par måneder. Han har taget ansvaret på sine skuldre, det vil jeg sige, i forhold til det, som Stig Inge Bjørnebye sagde med, at man ikke skulle pege fingre ad andre, men at man skulle kigge indad og kigge sig selv i spejlet. Det synes jeg, at David Nielsen har gjort, siger Bechmann.

Han fortæller endvidere, at pilen peger på David Nielsen, fordi han er træner, men der er også noget mere, der spiller ind, nemlig den norske sportschef Stig Inge Bjørnebye. De to mener tv-eksperten ikke på kan være samtidig i klubben.

- Begge to tvivler jeg på er der. En af dem må højst sandsynligt lade sæddet overgå til en anden. Og typisk i sådan nogle magtkampe, så er det træneren, der forlader sæddet, siger han og fortsætter:

- Så jeg tror desværre ikke, at David Nielsen er træner der efter sommerferien, lyder det fra Tommy Bechmann.

I AGF har fansene også valgt at boykotte stemningen. Læs mere om det her.