Video : Tipsbladet
Superliga

AGF henter tidligere FCM-forsvarer ind

AGF er blevet enige med den høje forsvarsspiller, forlyder det.

AGF solgte tidligere på sommeren Yann Bisseck, og nu ser det ud til, at de har fundet deres erstatning for tyskeren. Det bliver 22-årige Tobias Anker.

Det skriver B.T.

Han kommer til Aarhus-klubben fra Vendsyssel, hvor han har spillet det sidste års tid efter et farvel med FC Midtjylland, hvor han aldrig nåede at slå sit navn fast. Nu har han muligheden for at gøre det i AGF.

Anker har kontraktudløb med Vendsyssel om et år, og derfor var det også ved at være sidste mulighed, hvis de skulle have penge for midterforsvareren, der også tidligere har været i FC Fredericia på et lejeophold fra FCM.

Tidligere på måneden kunne Nordjyske fortælle om forhandlingerne med AGF, ligesom norske Vålerenga skulle have været inde i billedet. 

Tobias Anker er desuden en spiller, som man nemt kan få øje på med sine 194 centimeter, der gør ham til en særdeles habil herre i luftrummet.

Det blev aldrig til debut for ham på FCM's førstehold, men han nåede i sin tid på heden at vinde U19-mesterskabet to gange, hvorefter det er blevet til ni kampe i UEFA Youth League for ham.

Endvidere har han spillet i alt 45 kampe i 1. division for Vendsyssel og Fredericia, hvor det hos sidstnævnte var to år, som var plaget af skader.