• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

- AGF kan sagtens få 40-50 millioner kr. for ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben AGF kan sætte transferrekord allerede til sommer.

Af Kenneth Jensen

De har lavet nogle imponerende salg de sidste par år, hvor spillere som Albert Grønbæk og Jens Stage har givet millioner til klubkassen i AGF, og til sommer er det ventet, at man laver sit største salg nogensinde.

Her er det muligt, at den tyske stopper Yann Aurel Bisseck bliver solgt. Midtstopperen har været strålende for AGF, og meget tyder på, at han er højt på ønskelisten i tyske klubber, der naturligvis gerne vil have en dygtig spiller med tysk pas i truppen.

Ifølge Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen er der gode muligheder for at score en stor sum penge for stopperen.

- AGF vil gerne sælge spillere dyrt, og Bisseck er det helt oplagte valg - også på grund af hans tyske pas. Det betyder noget for købevilligheden, og de tyske klubber holder 10-20 procent ekstra øje. Jeg kunne godt se for mig, at der kom et bud fra Tyskland til sommer.

- AGF vil have en rekordsum, hvilket betyder, at vi skal over 30 millioner kroner og den lidt specielle deal med Albert Grønbæk til Bodø/Glimt i en transfer, der kan ende med at indbringe AGF omkring 35 millioner danske kroner. Det beløb skal AGF over.

- På en god dag med et godt slutspil kan de sikkert sagtens snuse til en seks-syv millioner euro for ham - altså 40-50 millioner kroner. Det skal man da gå efter, selv om markedet måske er stilnet lidt af, siger Troels Bager Thøgersen.

Se vurderingen fra Tipsbladets chefredaktør i videoen øverst til denne artikel.