Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-kaptajn: Brøndby er de sande mestre

Patrick Mortensen mener, at Brøndby havde fortjent at vinde Superligaen.

Patrick Mortensen slog sømmet i ligkisten på Brøndby, men jublede ganske afdæmpet efter sin scoring til 3-2.

Scoringen sendte således mesterskabet til FC Midtjylland, der fik 3-3 hjemme mod Silkeborg, og det gør en anelse ondt på AGF-kaptajnen, der har en kort fortid i Brøndby, og som var imponeret over opbakningen til klubben fra Vestegnen.

Det sagde han til Viaplay umiddelbart efter slutfløjtet.

- Fantastisk kulisse. Der er ikke nogen som Brøndby. Det er fantastisk, hvordan de har fået det her stablet på benene, og det var en fuldstændig vanvittig march, de lavede.

- Jeg er sgu lidt splittet lige nu. Jeg er selvfølgelig rigtig glad for mit mål, men jeg føler også virkelig meget med alle dem, der er på stadion. Jeg har lige stået i en lignende situation i pokalfinalen, og det gør så pissehamrende ondt. Der var lagt op til en kæmpe fest, og hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg, Brøndby er de rigtige mestre. Jeg synes, de har spillet fantastisk gennem rigtig lang tid.

- Men vi spiller også for vores logo, vores fans og vores by, og for mig personligt er det også dejligt at slutte af med et mål. Men jeg er lidt splittet. Jeg kan godt mærke, der er en død stemning, og det er sgu lidt synd, synes jeg.

Se hele interviewet med Patrick Mortensen i afspilleren over artiklen.