• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Overrasker: AGF-keeper udpeger Superligaens bedste

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kamil Grabara nævner to spillere fra Brøndby IF, når han skal pege på Superligaens bedste spillere.

Af Victor Risager

Brøndby IF kæmper med om guldet i Superligaen i denne sæson, hvor de aktuelt er nummer to med et point op til FC Midtjylland på førstepladsen, og holdet fra Vestegnen har også to af ligaens bedste spillere.

Det siger AGF-keeperen Kamil Grabara til Discovery.

I et interview har Discovery stillet den polske lejesvend fra Liverpool flere forskellige spørgsmål, og et af dem lød på, hvem Superligaens bedste spillere er. Her hælder Kamil Grabara mod to Brøndby-spillere.

- Den bedste spiller i ligaen er… Jeg er tæt på at sige Hedlund eller Lindstrøm. Fordi de er sjove at se på, ikke?, lyder svaret fra Kamil Grabara.

De to har da også været velspillende for Brøndby IF i denne sæson. Mens unge Lindstrøm med 10 mål og 11 oplæg har fået sit helt store gennembrud og er en af Superliagens største profiler, er Hedlund måske et mere overraskende valg.

Den svenske angriber har stået lidt i skyggen af topscorer Mikael Uhre, der har scoret 17 gange, men Hedlund har leveret syv mål og otte oplæg i sæsonen. 

Kamil Grabara blev også spurgt om, hvem der er Superligaens bedste målmænd, og her ville han ikke pege på sig selv. I stedet udpegede han to, hvilket du kan se i videoen øverst i artiklen, hvor hele klippet kan ses. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020