Video : Tipsbladet
Superliga

AGF melder ud: Farvel til to trænere

AGF siger efter denne sæson farvel til to trænere.

Farvel til Dave Reddington og farvel til Frode Grodås.

AGF har netop meldt ud, at klubben til aftenens kamp mod FC København tager afsked med assistenttræner Dave Reddington samt målmandstræner Frode Grodås. De to stopper efter denne sæson og får blomster i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp, der er mod FC København.

Reddington har valgt at søge tilbage til England efter tre år i Århus.

- Min familie og jeg har elsket vores tid i Aarhus og AGF. Vi forelskede os i byen med det samme, og det har været fantastisk for vores familie at opleve den danske kultur. Som familie har vi dog nu besluttet, at det er det rigtige tidspunkt for alle at tage hjem og opleve nye græsgange.

- Jeg har elsket at arbejde med spillerne hver dag, og det har været inspirerende at arbejde i et nyt land og lære fra forskellige lande og kulturer. Jeg vil gerne sige en stor tak til truppen, staben og medarbejdere i og omkring AGF - det har været en fornøjelse at arbejde sammen med alle. Også en tak til fansene, for deres fantastiske støtte. Jeg ønsker dem og klubben alt det bedste for fremtiden, siger Dave Reddington til klubbens hjemmeside.

Målmandstræner Frode Grodås har været i AGF i forholdsvis kort tid.

- Frode har været hos os i seks måneder, som var aftalen fra starten. I den periode har han bidraget med sin store erfaring fra topniveau - som både spiller og træner. Frode har altid stået for gode værdier og hårdt arbejde, og vi takker ham for indsatsen og ønsker held og lykke med det videre arbejde med det norske landshold, siger Stig Inge Bjørnebye.

Arbejdet med at finde en ny assistenttræner samt en ny målmandstræner er sat i gang.