• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF på kant af reglerne? Musikere var på stadion

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Både Thomas og Hugo Helmig så til fra tilskuerpladserne, da AGF slog SønderjyskE. Det kan være i strid med coronareglerne.

Af Anders Dehn

Det står sort på hvidt: Tilskuere må ikke få adgang til Superliga-kampe i øjeblikket. Alligevel var Thomas Helmig og hans søn Hugo Helmig til stede, da AGF slog SønderjyskE. Over for Ekstra Bladet forklarer administrerende direktør Jacob Nielsen det således:

- Thomas er AGF-ambassadør, og han havde et møde med bestyrelsen inden kampen. Derfor var han til stede, siger Nielsen til avisen.

Han har ingen kommentar til, hvorfor Thomas Helmigs søn, der ligesom sin far er en kendt musiker, også var på stadion.

De to Helmig'ers tilstedeværelse kan altså være et brud på klubbernes egne regler. Via Divisionsforeningen har de udstukket en udførlig protokol for, hvordan kampe skal afvikles i øjeblikket. Den dikterer, at kun folk, der har et job at udføre, må komme ind.

- En professionel fodboldkamp er en arbejdsplads hvortil der kan gives adgang for personale med nødvendig arbejdsbeskrivelse, skriver Divisionsforeningen i sin protokol.

Thomas og Hugo Helmig fik en god AGF-oplevelse søndag eftermiddag. Hjemmeholdet vandt 2-0 over SønderjyskE og holdt dermed snor i holdene i toppen af Superligaen.

Læs mere om opgøret her.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus