• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Malte L. Nørgaard

AGF-profil: Det er den vildeste omgang

Foto: Getty Images

AGF-spillere kan slet ikke forstå, hvad der sker i Superligaen i denne sæson.

Af Malte L. Nørgaard

I lang tid har både FCK, Brøndby og FC Midtjylland ligget uden for top seks i Superligaen, mens hold med noget mindre budgetter har spillet sig mod toppen.

Forunderligt, lyder det fra AGF's Frederik Tingager, der har svær ved at begribe, hvad der egentlig foregår i denne sæson.

Det siger han til Aarhus Stiftstidende.

- Det er den vildeste omgang, jeg har været med til i min tid i Superligaen. Det er simpelthen ikke til at vide, hvem der ender i top seks, selvom vi allerede har spillet mange kampe. Vi tænker jo alle, at FCK, FCM og Brøndby kommer på det tidspunkt, men der er ikke plads til alle. Så må vi se, hvem taber i det kapløb, siger forsvarsspilleren, inden han tilføjer, at han fortsat tror på, at AGF snupper en af pladserne, selvom aarhusianerne har tabt fire af de seneste fem kampe i Superligaen.

Samtidig fortæller Tingager, at han stadig har 'en god følelse omkring resten af sæsonen', og at det derfor ikke nytter noget at 'slå ud med armene' bare fordi AGF er inde i en periode med mindre gode resultater i øjeblikket.

AGF møder FC Midtjylland i Superligaen søndag klokken 14, inden de skal møde FC Nordsjælland og Brøndby i de næste kampe.