• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AGF-profil overrasker: Rösler har en blød side

Foto: Getty Images

Eric Kahl mener, at der er mere end det, som man ser på tv med Uwe Rösler.

Af Oliver Okstrøm

Tyske trænere har efterhånden fået et rygte i dansk fodbold for at være nogle hårde negle. I AGF har man valgt at have en tysker i form af cheftræner Uwe Rösler, men ifølge den svenske back Eric Kahl, så er der også en blød side hos ham.

Det fortæller han i et interview med Fotbollskanalen.

- Han kommer med et væld af erfaringer fra Sverige, England og Tyskland. Du kan lære meget af ham, og du er taknemmelig for at have en træner som ham. Du er altid på tæerne under træningen, og han presser dig altid og hjælper dig meget, siger han og fortsætter:

- Han skubber virkelig til én, og er også meget blød som person. Man ser måske ikke så meget på tv eller træningsbanen, men udenfor er han også et rigtig rart menneske, lyder det fra Eric Kahl.

Han kan da også komme med en situation, som viser, at Rösler har andet end en hård side.

- Hvis jeg tager et eksempel, når man har fødselsdag, siger han altid tillykke og giver et stort, stort kram og smiler og griner og joker. På banen får man selvfølgelig at vide, hvis man laver en fejl, men så kommer han altid bagefter og forklarer, hvad man kan gøre bedre og giver tips og råd og sådan noget, hvilket er meget nyttigt. Jeg synes, det er fantastisk, fortæller Kahl.

Uwe Rösler overtog cheftrænerposten i AGF fra David Nielsen i sommeren 2022, og han vandt bronzemedaljer med aarhusianerne i sin første sæson.

I denne sæson har det ikke gået helt ligeså godt for AGF, og Rösler har i den forbindelse været ude og slå fast, at det ikke overrasker ham. Læs mere om det her.