Foto: Getty Images
Superliga

AGF snupper profil foran andre Superliga-klubber

Mads Emil Madsen var attraktiv for en række Superliga-klubber men endte med at vælge AGF, da han skulle videre fra Slavia Prag.

Mads Emil Madsen har i to år spillet i udlandet for østrigske LASK og senest den tjekkiske topklub Slavia Prag.

Nu vender den 24-årige midtbanespiller retur til Superligaen med et skifte til AGF, der har handlet Mads Emil Madsen fri af Slavia Prag og skrevet en kontrakt, der løber indtil sommeren 2026.

Midtbanespilleren nåede i sin tid at bære anførerbindet i Silkeborg IF, og AGF var ikke den eneste klub, der havde kig på den nu forhenværende udlandsprof.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har en håndfuld klubber i Superligaen været inde i billedet for som minimum at tjekke midtbanespillerens fremtidsplaner og lysten til et skifte.

Således har eksklubben Silkeborg IF og FC Nordsjælland haft midtbanespilleren i tankerne, ligesom AaB, OB og FC Midtjylland på forskellig vis også har set på muligheden for at hente Mads Emil Madsen fra en rotations- og bænkerolle i Tjekkiet.

Der har også tidligere været meldt om interesse fra udlandet fra Benelux-landene og det øvrige Skandinavien.

AGF har indtil videre denne sommer sagt farvel til Jack Wilshere, der i sidste måned tyggede på et kontrakttilbud, men som der endnu ikke er nogen officiel melding om.

Der har været interesse for den offensive midtbanespiller Albert Grønbæk, der ligner det bedste bud på det næste store salg i AGF, uden at der dog lige nu er noget fremme om konkrete tilbud.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.