Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-transfer: Henter ny målmand

Aarhusianerne har netop præsenteret en ny målmand.

AGF fortsætter med at handle ind.

Klubben fra Aarhus har allerede hentet Michael Akoto, Felix Beijmo, Tobias Bech, Magnus Knudsen og Janni Serra, og nu kommer endnu en spiller til sidste sæsons bronzevindere.

Der er tale om keeper Bailey Peacock-Farrell, der kommer fra Burnley på en lejeaftale, der løber et år.

Den 26-årige keeper spillede i sidste sæson 16 mål for klubben, der er rykket i Premier League. Træner Vincent Kompany har dog ønsket noget andet til målet med tanke på, at man nu er Premier League-hold, og det gør altså, at AGF kan leje den nordirske landsholdsspiller.

Det er i øvrigt en målmand, som Uwe Rösler kender alt til - tyskeren var hans chef, da de begge var i Leeds United.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har haft en åben plads i vores målmands-team med Jonathan Hutters som den unge og Jesper Hansen som den erfarne og etableret målmand - så vi har ledt efter en tilføjelse til holdet. Det har vi nu fundet i Bailey Peacock-Farrell, der er en dygtig målmand som i en relativ ung alder allerede har en del erfaring fra både Premier League og landsholdsfodbold.

- Han kommer derfor til at supplere vores målmands-team med en rigtig fin profil og han skal bidrage til den nødvendige konkurrence, vi gerne vil have blandt vores målmand i Superliga-truppen, siger sportschef i AGF Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Målmanden spillede i Leeds United frem til 2019, og siden har han været på kontrakt i Burnley.