AGF vandt testkamp over FC Fredericia

AGF sejrede lørdag eftermiddag med 2-0 over FC Fredericia i en testkamp. Begge mål blev scoret på straffespark.

AGF vandt lørdag eftermiddag 2-0 over FC Fredericia i en testkamp, og dermed kunne de forsvarende bronzevindere notere en sejr, efter at det blev 1-1 mod SC Weiche Flensburg 08 tidligere på ugen.

Uwe Rösler kunne fra sidelinjen se sit mandskab score et mål i hver halvleg.

I første halvleg tilkæmpede AGF sig et straffespark, som den tidligere Brøndby-spiller Peter Bjur omsatte til scoring, og efter pausen var det såmænd endnu et straffespark, der førte til målet til 2-0.

Godt en time var spillet, da nyerhvervelsen Tobias Bech blev nedlagt i feltet, og denne gang var det Sigurd Haugen, der eksekverede fra 11 meter.

Om en uge spiller AGF den næste testkamp, når Superliga-nedrykkerne AC Horsens byder op til dans.