Superliga Oliver Okstrøm

AGF'er har snart udløb: Nu taler han om fremtiden

Foto: Getty Images

Jon Dagur Thorsteinsson åbner nu for, hvad han tænker om næste sæson.

Af Oliver Okstrøm

AGF's islandske offensivspiller Jon Dagur Thorsteinsson har kontraktudløb til sommer, og til trods for den usikre situation, så er der ikke kommet nogen afklaring på, hvad han skal efter sommerferien.

Det fortæller han om i et interview med Århus Stiftstidende.

Her peger Thorsteinsson på, at han godt er klar over, at det ser ud som om, at han skifter klub til sommer - men sådan er det altså ikke nødvendigvis. Han har ikke besluttet sig for noget, forklarer AGF'eren.

- Måske er jeg i en ny klub til sommer, men det ved jeg ikke. Det er svært for mig at svare på de her spørgsmål, for jeg giver dig nok bare et kedeligt svar om, at alt kan ske i fodbold, siger han og fortsætter:

- Men det er virkelig sådan, det er, for man ved aldrig. Måske vågner man op næste dag med en femårig kontrakt på bordet, lyder det fra Thorsteinsson.

Endvidere understreger kanten, at han har et godt samarbejde med både ledelsen i klubben og cheftræner David Nielsen, ligesom han elsker at være i klubben. Derfor åbner han da også op for, at man aldrig ved, hvorvidt han bliver et par år mere.

Hvis AGF skulle sælge ham i dette vindue, så er prisen klar. Læs mere om det her.