Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AGF’er kan stadig smutte: Han vil videre

Den 25-årige højre back har stadig muligheder for at forlade AGF, bekræfter sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Da AGF i midten af januar rejste på træningslejr til Spanien, var det uden Alexander Munksgaard og Anthony D’Alberto. De to højrebacker havde fået lov til at blive hjemme for at afsøge mulighederne for et klubskifte, fordi de savnede spilletid.

Siden har D’Alberto fået ophævet sin aftale og forladt AGF, men Munksgaard er stadig at finde i klubben.

Dog måske ikke så meget længere.

- Alexander overvejer sine muligheder, og han har et par stykker. Han vil videre og have en frisk start. Snakkene, jeg har haft med ham, har været konstruktive, og nu overvejer han sine muligheder, fortæller Stig Inge Bjørnebye, sportschef i AGF, til Tipsbladet.

Transfervinduet er nemlig stadig åbent i flere lande, eksempelvis Sverige og Norge, så et skifte kan stadig falde på plads for 25-årige Alexander Munksgaard, der kom til AGF fra Lyngby Boldklub i sommeren 2017.

At transfervinduet er åbent i andre lande, gør også, at AGF holder nøje øje med kontraktfrie spillere.

- Det gør vi altid. Man holder altid øje med de frie spillere, fordi det kan ske, at klubber stadig henter vores spillere. Det skal vi være forberedte på, siger Bjørnebye.

Efter transfervinduets lukning kan Bjørnebye og kompagni også se fremad og overveje, hvilke spillere med kontraktudløb der skal forlænges med. Målmænd Jesper Hansen og Per Kristian Bråtveit, forsvarsspiller Oliver Lund og den lejede angriber Jelle Duin står alle foran udløb til sommer.

- Vi er i dialog. Vi har to keepere med udløb, så vi er meget opmærksomme på situationen, og vi har gjort nogle forberedelser i dette vindue, og senest i det næste transfervindue vil der ske noget omkring målmandssituationen.

- Hvad angår Oliver Lund og Jelle Duin, er der ikke besluttet noget endnu, lyder det fra AGF-bossen.

I det netop overståede transfervindue hentede AGF tre nye spillere: kantspiller Peter Bjur, midtbanespiller Mikkel Duelund og højre back Felix Beijmo.