• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ajax-legende er i Norge for at besigtige dansker

Foto: Getty Images

Dansk midtbanespiller er i disse dage under lup fra hollandsk mållegende, der er rejst til Norge.

Af Kenneth Jensen

Han har altid været regnet for et stort talent i dansk fodbold, men indtil videre har offensivspilleren Victor Jensen ikke fået det til at spille på førsteholdet i AFC Ajax. 

Men klubben har endnu ikke opgivet danskeren, der aktuelt er udlejet til norske Rosenborg.

Her er han fast mand, og i denne uge er der så prominent besøg i Trondheim, hvor Ajax-legenden og den notoriske målscorer Klaas-Jan Huntelaar er mødt op.

Den tidligere topangriber, der også var på Hollands landshold, skal se nærmere på Victor Jensen, som i forbindelse med lejeaftalen med Rosenborg skrev under på en ny kontrakt med Ajax.

Adressaavisen skriver også, at Huntelaar var på plads i torsdags, hvor Rosenborg mødte FK Haugesund.

Ved fredagens træning var hollænderen også på plads, skriver avisen, men han ville ikke lade sig interviewe. Dog bekræftede han, at det var for at kigge på Victor Jensens udvikling.

Klaas-Jan Huntelaar stoppede selv sin aktive karriere i 2021. En karriere, der tæller klubber som Heerenveen, Ajax, Real Madrid, Milan og Schalke 04.

Huntelaar er i dag assistent til den tekniske direktør, Gerry Hamstra, og det er altså i det virke, at han er mødt op i Trondheim for at se nærmere på Victor Jensen.

Den danske offensivspiller har fortsat to år igen af aftalen med AFC Ajax. Han har spillet syv kampe i Eliteserien for Rosenborg og stået for to assister.