Video : Tipsbladet
Superliga

Alexander Lind undskyldte til Brøndby-stjerne

Alexander Lind og Patrick Pentz udvekslede nogle ord efter godt en times spil. Her sagde SIF'eren undskyld for en "unødvendig" aktion, fortæller den østrigske keeper.

BRØNDBY (Tipsbladet): Brøndby IF led et skuffende pointtab mod Silkeborg IF mandag aften. Jesper Sørensens mandskab kom ellers foran efter 55 minutter, men en akrobatisk kasse af Oliver Sonne ti minutter før tid sørgede for, at det endte i en pointdeling.

Sådan et pointtab irriterer selvsagt Brøndby-målmand Patrick Pentz. Det gør han klart over for Tipsbladet og den skrevne presse efter kampen.

- Hvad der irriterer mest er primært vores præstation. Det var bare dårligt. Vores fans kom og gjorde det igen godt. Omstændighederne var ikke nemt for dem, fordi Sydsiden var lukket. De støttede os hele kampen, og vi spillede ikke godt. Lorteaktioner, og vi var ikke skarpe i vores afleveringsspil. Vi fortjente ikke at vinde. 

- Hvis du fører 1-0 hjemme, og du kæmper for tre point, så skal du også tage dem, siger Patrick Pentz.

Der var også en situation efter godt en times spil, hvor Patrick Pentz virkede en kende irriteret på Alexander Lind.

Silkeborg-topscoreren kom til en afslutning, som keeperen i første omgang fik blokeret. Alexander Lind opsøgte imidlertid returen, men Patrick Pentz kastede sig hurtigst over den, og i den forbindelse hoppede SIF’eren over målmanden.

Umiddelbart efter udvekslede de to nogle ord, og efter kampen kunne Pentz afsløre indholdet af samtalen.

- Han undskyldte, fordi han ramte mit hoved efterfølgende med sin fod. Det er bare unødvendigt at gøre, siger Patrick Pentz.

Gjorde det ondt? 

- Nej, det er bare unødvendigt, at han stikker sin fod ud, når han hopper forbi mig. Det er derfor, han undskyldte to gange, og alt er godt nu. 

Du har accepteret hans undskyldning? 

- Ja, helt klart. 

Alexander Lind, 21 år, har scoret 10 mål i 20 ligakampe i denne sæson, men den unge angriber har ikke scoret, siden han i slutningen af oktober satte bolden i kassen mod Hvidovre IF.