• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Allan Gaarde holder AaB's transfervindue på klem

Allan Gaarde er ikke klar til at lukke AaB's transfervindue efter tilgangen af Philipp Ochs.

Af Ole Hoffskov

En offensiv forstærkning har toppet Allan Gaardes ønskeliste denne sommer, og torsdag kunne sportsdirektøren præsentere tyske Philipp Ochs som ny mand i AaB. Ochs er lejet i Hoffeheim og er på papiret en meget spændende handel af nordjyderne - han er blandt andet en fast del af Tysklands U21-landshold og håber at repræsentere sit land ved U21-EM næste sommer.

Philipp Ochs er indtil videre den eneste nye spiller, der er kommet til AaB i det igangværende transfervindue, og klubben har hele tiden varslet, at det ville blive en stille sommer, men der kan stadig ske aktivitet i løbet af de kommende tre uger.

Læs også: AaB har ingen købsoption på nyerhvervet tysker

- Vi har ikke lukket ned endnu. Jeg kan ikke udstede nogen garantier – det kan man aldrig i et transfervindue – men der er nogle uger til lukketid, og vi vil helt sikkert gøre os umage, og hvis vi vurderer, vi kan styrke truppen, så gør vi det. Hvis det ikke sker, synes vi, at vores nuværende trup rummer nok kvalitet, siger Allan Gaarde til tipsbladet.dk.

Mens der muligvis kan ske tilgange i AaB, er det meget sandsynligt, at der i hvert fald sker afgange. Pavol Safranko er lige nu i Skotland for at lukke en lejeaftale med Dundee United, og Allan Gaarde har tidligere fortalt til tipsbladet.dk, at midtbanemanden Robert Kakeeto efter planen skal udlejes.

Læs også: AaB arbejder på at udleje talentfuld midtbanemand

Og så er der Edison Flores.

Den peruvianske landsholdsspiller har slet ikke været i kamp for AaB denne sæson, men det er der andre årsager til end transfermæssige.

- Edison Flores er i gang med den træning, hans holdkammerater havde i preseason. Han holdte en lang - og også for lang - ferie efter VM, og derfor skal han tilbage i form. Indtil da giver det ikke mening at bruge ham, siger Allan Gaarde og tilføjer om transfersituationen:

- Vi må se, hvad der sker. Vi har afslået konkrete bud, men lige nu er der ikke noget på bordet. Hvis Edison bliver i AaB, glæder vi os over at råde over en dygtig spiller.

AaB er på tredjepladsen i Superligaen efter fire spillerunder. Søndag venter en hjemmekamp mod FC Nordsjælland. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus