• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Alle andre end AGF'ere er SÅ trætte af ham

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jon Dagur Thorsteinsson er med afstand den mest provokerende spiller i Superligaen, lyder det fra Kenneth Emil Petersen.

Af Ole Hoffskov

Jon Dagur Thorsteinsson kom for alvor i centrum, da AGF besejrede Silkeborg IF med 2-0 i mandagskampen.

Efter en times spil fik den islandske offensivspiller et gult kort for at filme, og lidt senere så det atter ud til, at Thorsteinsson kastede sig teatralsk, men denne gang slap han for en advarsel.

En tendens til at kaste sig let i situationer krydrer Jon Dagur Thorsteinsson med en vis attitude i sin væremåde på banen, og Kenneth Emil Petersen, der er ekspert på TV3 Sport, har længe bidt mærke i AGF-spilleren. 

- Han deler vandene, men han deler dem så meget, at det kun er AGF-fans, der er på hans side. Resten er simpelthen så trætte af Thorsteinsson, fordi han er så provokerende, siger Kenneth Emil Petersen i Offside på TV3 Sport og tilføjer:

- Jeg var provokerende som fodboldspiller, men jeg når ham ikke til sokkeholderne. Hele hans attitude og hans måde at være på inde på banen gør ham til den med afstand mest provokerende spiller. Det er bare sådan, han er, og du kan jo se, at Silkeborg-spillerne bliver frustrerede.

Undervejs i kampen lavede Jon Dagur Thorsteinsson også en lettere provokerende gestus over for hjemmeholdets Nicolai Vallys, da islændingen lige gjorde Silkeborg-spilleren opmærksom på, hvad stillingen var i opgøret.

Du kan se mere i videoen i toppen af artiklen, hvor Ken Ilsø også giver sit besyv med angående den karismatiske AGF-spiller. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020