• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Alle vidste, der var en chance

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brian Priske kalder Royal Antwerp og belgisk fodbold for et perfekt springbræt.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland har sagt farvel til Brian Priske, der er vendt tilbage til Belgien, hvor han også tilbragte en del år af sin aktive karriere.

Nu skal han stå i spidsen for Royal Antwerp, der ifølge tipsbladet.dk's oplysninger har købt ham for 7,5 millioner kroner i FC Midtjylland.

Det var noget af en bombe, der eksploderede lørdag middag, da det kom frem, at Brian Priske var fortid i FC Midtjylland, men i virkeligheden er det slet ikke så overraskende.

Sådan lyder det fra hovedpersonen, der har taget hul på sin nye hverdag i Belgien.

- Det er jo altid lidt overraskende, men efter to gode sæsoner som cheftræner i FC Midtjylland, vidste alle, at der var en chance for, at jeg ville forlade klubben - især fordi, at der var en vis interesse, siger Brian Priske til Gazet van Antwerp.

Han er glad for sin nye klub.

- Dette passer perfekt til mine ambitioner. Jeg har ønsket et job i udlandet i et stykke tid. Belgien er måske ikke et stort skridt fremad, men Jupiler Pro League er stærkere end den danske Superliga. Det er det ideelle springbræt til de fem største ligaer. Jeg kan udvikle mig yderligere her, lyder det fra Brian Priske.

Royal Antwerp blev nummer tre i Belgien i den forgangne sæson, og det betyder, at holdet efter sommerferien skal spille Europa League-kvalifikation. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020