• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Alm før Brøndby-kamp: Kan blive et helt andet hold

Foto: Getty Images

I OB kan man begynde at se nogle af profilerne vende tilbage fra skader.

Af Oliver Okstrøm

OB har fået en skidt start på Superligaen med kun ét point efter de første fire runder, som placerer dem på sidstepladsen i den bedste danske række. Næste opgave er mod Brøndby.

Inden den kamp kan cheftræner Andreas Alm se tilbage på en begyndelse, hvor fem spillere fra startopstillingen i pokalfinalen i sidste sæson har været ude med skader. Det fortæller han om på OB's hjemmeside.

- Vi tror, at det har en stor betydning, og selvom man kan snakke om mange ting, der kan have indflydelse på vores præstationer, så er skaderne nummer et, to, tre, fire og fem på listen. Vi må erkende, at det er sådan det er, og samtidig ikke bruge det som en undskyldning for at ikke vinde næste kamp, siger han og fortsætter:

- Det, som er den store ulempe, er jo, at dem, der er skadet, er spillere, som har spillet meget for os og ofte har været i startopstillingen. Normalt er skaderne fordelt ud på et miks af spillere, så det ikke kun er de som typisk er startere, som sidder ude, lyder det fra Andreas Alm.

Han peger endvidere på, at hvis man ser lyst på det, så har været mulighed for at for at give mere spilletid til andre, som gør noget for konkurrencen på holdet.

Til den kommende kamp har han kunne se både Emmanuel Sabbi og Issam Jebali træne med resten af truppen, og derfor kan truppen se anderledes ud til Brøndby-opgøret.

- Vi har chance for at blive et helt andet hold. Ikke fordi man automatisk er tilbage i startopstillingen, men det også kommer til at skabe noget mere konkurrence. Det gør, at når vi kommer længere ind i kampen, også har en bænk, som kan være med til at gøre en større forskel, forklarer Alm.

Der er dog også mulighed for, at en af klubbens spillere er på vej væk. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.