• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Alm: Ikke bange for at bruge ordet krise

Foto: Getty Images

Det kan være med til at sætte truppen mere sammen, mener OB-træneren.

Af Oliver Okstrøm

OB har fået en svingende start på sæsonen med kun ét point efter de første tre kampe. De tabte tilmed den seneste med 1-5 på hjemmebane mod FC Midtjylland. Endu vil OB's cheftræner Andreas Alm dog ikke se det som en krise.

Det fortæller han i et interview med Eurosport.

- Der findes altid perspektiv på det, som er en krise. Det skal fortsætte meget længe, hvis jeg skal kalde det en krise, siger han og fortsætter:

- Du ser vores træning i dag. Det var en god træning. Der er fint vejr, banen er god, spillerne er til stede og de kan lide det, lyder det fra Andreas Alm.

Han kan også godt se, at der kan være forskel på, hvordan man ser holdet, hvis man kun ser dem i kampene, men at dem som ser dem til træning vil have et andet syn på, hvordan tingene ser ud.

Selv passer han på med at bruge ordet krise i den tid, som er ude i verden for tiden, men han erkender, at det er en alvorlig situation for klubben i forhold til blandt andet, at de har en målsætning om top 6 i denne sæson.

Alligevel kan han dog godt tage udtrykket og bruge det, mener svenskeren. 

- Jeg er ikke bange for at anvende det. Men så skal det også give os energi, som fører os sammen. Det gjorde vi i kvalifikationsspillet i sidste sæson, hvor vi kom sammen og fik en bølg ind, som tog os ind i pokalfinalen. Måske kan det være godt for os.

I OB har man fået en ny målmand i form af Martin Hansen, som peger på, at kritikken af den anden målmand i klubben, Hans Christian Bernat, har været for hård. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.