• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Anderson erkender: FCM-afskeden var ikke værdig

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Mikael Anderson lægger ikke skjul på, at han pressede et skifte fra FC Midtjylland til AGF igennem.

Af Jacob Quvang

Mikael Anderson skiftede i sommertransfervinduets sidste minutter fra FC Midtjylland til AGF i en dyr handel for aarhusianerne. 

Til gengæld fik de en spiller, som jagtede fast førsteholdsfodbold, hvilket sandsynligheden ville være højere for i AGF end i FC Midtjylland. 

Spillet op til skiftet var dog måske ikke det flotteste set udefra. Mikael Anderson lagde for eksempel en historie op på sin Instagram-profil, som skulle vise, at han var fanget i en fængselscelle. En skjult hentydning til, at han gerne ville skifte væk fra klubben. 

Han erkender nu også over for Discovery+, at det ikke var den flotteste afsked med FC Midtjylland, og at han pressede sit skifte igennem.

- Den kunne godt have været bedre (afskeden, red.). Det havde måske fortjent en lidt mere værdig afsked, men jeg gjorde bare det, der skulle til, for at få det her skifte hjem. 

- Jeg har presset på i forhold til at få det her skifte hjem. Det er klart, det lægger jeg ikke skjul på. Så er der selvfølgelig det med opslaget på Instagram, som måske ikke var godt for Midtjyllands side, i forhold til at de nok ikke syntes, at det var super smart, fortæller Anderson, mens han betoner, at han ikke har mere at sige til sagen.

Han fortryder heller ikke noget som helst af det spil, der var, inden skiftet blev en realitet.

- Nej, det har jeg ikke. Som sagt gør jeg det, der skal til, for at få det her skifte hjem. For jeg følte, at det var det hele værd, og jeg er glad for, at jeg gjorde alle de ting. For det betyder, at jeg er i AGF, og det er der, jeg gerne vil være, afslutter han. 

Mikael Anderson nåede at spille 80 kampe for FC Midtjylland.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020