• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga /ritzau/

Andreas Christensens konkurrent skal opereres

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen har en konkurrent færre i den kommende periode.

Af /ritzau/

Ronald Araujo har været fast mand i FC Barcelonas forsvar i denne sæson, men han kommer ikke til at spille fodbold igen lige foreløbig.

Andreas Christensens konkurrent i det centrale forsvar skal nemlig opereres, fordi han for nylig pådrog sig en skade i låret, da han spillede landskamp for Uruguay.

Det skriver Barcelona på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at den 23-årige forsvarsspiller rejser til Finland for at blive opereret onsdag.

Den spanske storklub afslører ikke, hvor længe man forventer at klare sig uden Ronald Araujo.

Ifølge AFP spekulerer spanske medier i, at det kan tage to til tre måneder, før han er kampdygtig. Det vil betyde, at han risikerer at misse VM i Qatar.

Ronald Araujo er en af flere centrale forsvarsspillere i Barcelonas trup. Han slås med blandt andre med Eric García, Gerard Piqué og altså den danske landsholdsspiller Andreas Christensen om spilletiden.

Andreas Christensen har været på bænken i Barcelonas seneste tre kampe i den hjemlige liga, men har dog spillet fra start i Champions League.

Efter et par kampe på højre back i begyndelsen af sæsonen har Araujo spillet fra start i det centrale forsvar i fem kampe i træk.

Han er samtidig fast mand for Uruguay, og det var altså i landsholdstjeneste, at han i sidste uge kom galt af sted.

Blot fem minutter inde i en venskabskamp mod Iran måtte han forlade banen.

Ronald Araujo har været hos Barcelona siden sommeren 2018. Dengang blev han en del af klubbens næstbedste mandskab, inden han i oktober 2020 blev rykket permanent op i førsteholdstruppen.

/ritzau/