Andreas Johansson: Pung ud AaB
Illustration
Superliga

Andreas Johansson: Pung ud AaB

Andreas Johansson har én million kroner til gode i feriepenge i AaB. Han vil have sine penge og forstår ikke, at sagen er trukket så langt ud.

Matthias Lindström, Jimmy Nielsen og Thomas Augustinussen har ytret, at de vil give deres feriepenge tilbage til AaB, hvis de viser sig, at feriepengesagen ender med at sende penge i deres retning. Den tidligere anfører Andreas Johansson er af en anden holdning. Han vil have de penge, han retmæssigt mener, han har krav på.

- Når vi har at gøre med en af de største klubber i Danmark, som ikke har udbetalt feriepenge og pension, så er de nødt til at gøre tingene korrekt. Det er vældigt simpelt.

- Mange klubber i Danmark har ikke opfyldt deres kontrakt-forpligtelser. Men ret skal være ret, siger Andreas Johansson til Ekstra Bladet.

AaB skylder tilsyneladende op mod 20 millioner kroner i feriepenge, selv om de kun har lagt omkring tre millioner til side i deres forventninger til 2013. I værste fald kan AaB gå konkurs, men det ændrer ikke på Johansson krav.

- Jeg håber ikke, det sker, men en klub er nødt til at opfylde sine forpligtelser, som der står skrevet i kontrakten, ligesom spilleren skal opfylde sine.

Johansson skiftede til OB fra AaB i 2010, og den store feriepengesag kom frem i lyset kort tid efter skiftet. Siden er der ikke sket noget i Johanssons sag.